#talasomTED börjar få spridning

Micke Kring
Micke Kring 1.9k visningar
2 minuters läsning

Sjukt kul att #talasomTED har lyckats sprida sig till en växande skara skolor runtom i riket. Att få med sig förmågan ut i livet att kunna stå inför människor och leverera gripande och rörande tal måste vara guld värt.

Tittar lite titt som tätt på dessa små retoriker och känner ännu en gång ett litet styng av avundsjuka då jag själv aldrig fick möjligheten till att träna dessa färdigheter (såsom mycket annat som inte fanns under min skolgång).
Och snälla, tro inte för ett ögonblick att dessa elever inte kämpat med blod, svett och tårar för att kunna ställa sig på scen för er och leverera detta. Live. Inför publik. 11-åringar.

Det här är ett fantastiskt projekt skapat av Lotta Bohlin och Martin Fernström tillsammans med några fler av oss på Årstaskolan.
Att vi kunde avsluta det hela med en Live-show på Årsta Folkets Hus inför publik och dessutom ”live”-sända det på nätet på kvällen, blev lite grädde på moset. Riktigt lyckat!

Nu kommer några av dessa talare att framträda på vårt kommande event och sen väntar vi med spänning att få se de skolor runtom som jobbar med detta.

Givetvis delar vi med oss av handledning och annat för att ni ska kunna göra ert egna . Meddela oss bara, så vi kan följa och peppa era elever!

LÄNKAR | http://talasomted.se

Dela den här artikeln
Följ:
Fixar och trixar med tekniska lösningar och mycket mer. Ser till att användarna förstår systemen och att systemen förstår användarna. Har mina rötter i musiken och kombinerar konstnärlighet med teknik.