Podden Livslångt: Hej Diane! Tjänsten som blev till i en brevväxling

Micke Kring
Micke Kring 108 visningar
2 minuters läsning

Vad händer när man kombinerar Generativ Naturlig Intelligens med Generativ Artificiell Intelligens genom lite publik lek och brevväxling?
Det kan ni få lyssna på i senaste avsnittet av Livslångt, en av våra poddar på RISE som rattas av bästa Katarina Pietrzak. Jag och Carl Heath är gästerna och detta är mitt andra deltagande i podden, men första gången som kollega på RISE. Ni hittar avsnittet där ni hittar poddar.

I beskrivningen till avsnittet kan du läsa:

”Man behöver inte vara vare sig utvecklare eller jobba på ett företag som ligger i framkant i AI-utvecklingen, för att verkligen skapa både effekt och effektivitet i sin vardag med hjälp av AI. Många kan lära sig och vi är inte hänvisade till att bara köpa generella IT-produkter, vi kan skapa våra egna. Häng med och hör hur Micke Kring och Carl Heath på RISE började brevväxla öppet i video om hur Carls anteckningar i vardagen skulle kunna förenklas och skapa mer värde. Och om allt det lärande, all lek och om den omskakande bra tjänsten Diane – som blev Mickes svar. Avsnitt 108 programleds av Katarina Pietrzak och är producerat av Sandra Löv.”

Historik

Här kan du läsa mer om hur mitt och Carls labbande gick till mickekring.se/diane-en-prototypapp-for-rostanteckningar-bearbetat-av-en-massa-ai/

Länk till avsnittet

Apple Podcast
https://podcasts.apple.com/se/podcast/livsl%C3%A5ngt/id1556204630?i=1000605111657

Spotify
https://open.spotify.com/episode/0mj5lPUL1tUoxr4KBz0ajR?si=fdb8f89e1a784679

Frågor?

Som vanligt, hör av dig i valfritt medie!

Dela den här artikeln
Följ:
Fixar och trixar med tekniska lösningar och mycket mer. Ser till att användarna förstår systemen och att systemen förstår användarna. Har mina rötter i musiken och kombinerar konstnärlighet med teknik.