Intervjuad i podden Enström & Gausel

Intervjuad i podden Enström & Gausel

Någongång strax i början av Corona kom herrarna Enström & Gausel över till mitt kontor på skolan för att spela in avsnittet med mig till sin podd med samma namn. Det känns som en evighet sedan nu, men jag kommer i alla fall ihåg att det var en riktigt, riktigt trevlig stund.
Dessutom så avslöjades det någonstans att jag lyssnar på Melodikrysset och fuskar med hjälp av vissa appar. Det har lett till att dessa appar lagt till sökresultaten i min Spotify som varit öppen för alla, vilket nu gör att folk tror att jag bland annat är en stor fan av Lars Roos.

Så här beskriver poddmakarna själva avsnittet som släpptes för några dagar sedan:

“Vi spelade in det här avsnittet innan Covid-19 gjorde entré på riktigt i Sverige och därför pratar vi ingenting om det faktum att Micke Kring är en magisk Quiz-maker. Men han är både magisk och unik på andra sätt så det är helt klart värt att lyssna in avsnittet!”

Vill ni lyssna till fler avsnitt hittar ni deras podd hos bland annat Acast, Spotify och en massa andra ställen där du lyssnar på poddar.

Skrivet av
Micke Kring