Sommarskola – E01 – Leka

Micke Kring
Micke Kring 56 visningar Skriv en kommentar
1 minuters läsning

Här kommer mitt första inlägg i min och Carl Heaths om AI på jobbet. TL;DR Lek mer! 🙂
Utifrån det här senaste 1,5 åren där jag har gjort mängder med workshops och ett antal masterclasses och lärresor, så har jag sett att leken är ett oerhört starkt verktyg för att skaffa sig förståelse. Eftersom teknologin i sig är så ny (för oss konsumenter) måste vi leka oss fram för att skaffa oss lite nya referensramar.

Vad säger ni? Leker vi för lite?

PS I slutet av filmer hittar ni alla tjänster som användes för att skapa filmen

Jag och Carl erbjuder även en kurs till hösten – Kom igång med AI på jobbet.
>> Läs mer här och anmäl er

Dela den här artikeln
Följ:
Fixar och trixar med tekniska lösningar och mycket mer. Ser till att användarna förstår systemen och att systemen förstår användarna. Har mina rötter i musiken och kombinerar konstnärlighet med teknik.
Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *