Quiz – Har du nån koll eller noll koll på actionfilmer på 90-talet?

Nu är det dags att ta en titt på den actionfilm som skapades på 90-talet! Hårdare än så här blir det inte! Se till att visa din allra bästa vän hur grym du är på att besserwissra fakta från filmvärldens diamanter!
Dela = ❤️

I Men in Black (1997) får vi stifta bekantskap med många olika utomjordingar. En av de mest populära är Frank. Kan du visa oss vem det är?
Question Image
I filmen True Lies (1994) är Arnold Schwarzeneggers fru omedveten om hans rollfigurs riktiga yrke, som hemlig agent. Vem spelar hans fru?
Question Image
I Die Hard: With a Vengeance (1995) får John och Zeus denna kluriga gåta av filmens skurk Simon. Men vilken skådis spelar Simon?
Question Image
Vilken skådespelare spelar John Patrick Mason i filmen The Rock (1996), en ex-fånge som får åka tillbaka till Alcatraz där han en gång rymde ifrån?
Question Image
Här saknar vi en av de två huvudrollsinnehavarna i filmen Point Break (1991). Vem där?
Question Image
Vilken typ av dinosaurie i filmen Jurassic Park (1993) är det som de pratar om?
Question Image
I filmen Con Air (1997) spelar John Malkovich återigen en smått instabil karaktär. Vad kallas han?
Question Image
I Universal Soldier (1992) ser vi Dolph Lundgren i rollen som UniSol GR13. Men vem spelar huvudrollen i form av Luc Deveraux, eller GR44?
Question Image
I filmen The Fugitive (Jagad 1993) blir Harrison Ford jagad av allt och alla, anklagad för att ha mördat sin fru. Men vad heter Fords rollfigur?
Question Image
I Demolition Man (1993) har John Spartan (Sylvester Stallone) lite problem att anpassa sig till framtiden och speciellt gällande de tre snäckorna. I vilket rum hittar du dessa?
Question Image
I denna nervkittlande, smått svettiga klassiska scen från Mission: Impossible (1996) ser vi Tom Cruise. Men vad heter rollfiguren?
Question Image
I Under Siege (Under Belägring 1992) räddar Steven Seagals karaktär Casey Ryback dagen, men vilket jobb har han på båten?
Question Image
Captain Steven Hiller och David Levinson drar till rymden och installerar ett virus i moderskeppet i filmen Independence Day (1996). Will Smith spelade Hiller, men vem spelade Levinson?
Question Image
I Terminator 2: Judgment Day (1991) ser vi en stridstränad och målmedveten Sarah Connor. Men vem är det som spelar henne?
Question Image
Vem spelar Arnold Schwarzeneggers fru i början av filmen Total Recall (1990) innan saker och ting börjar gå helt åt skogen?
Question Image
För att förhindra att bussen exploderar i Speed (1994), måste Annie (Sandra Bullock) hålla bussen i en hastighet över... ja, vadå?
Question Image
I filmen Leon (1994) spelas rollen Mathilda av en ung skådespelerska i starten på hennes karriär. Vem är hon?
Question Image
Vilken känd modedesigner var med och skapade kläderna till The Fifth Element (Det Femte Elementet 1997)?
Question Image
I filmen Blade (1998) får vi följa Wesley Snipes karaktärs fight mot vilka?
Question Image
Agent Smith spelar en stor roll i filmen The Matrix (1999), men vem är skådespelaren?
Question Image
Rätta och kontrollera svar
Diskutera detta

1 kommentar