Quiz – Har du nån koll eller noll koll på actionfilmer på 90-talet?

Nu är det dags att ta en titt på den actionfilm som skapades på 90-talet! Hårdare än så här blir det inte! Se till att visa din allra bästa vän hur grym du är på att besserwissra fakta från filmvärldens diamanter!
Dela = ❤️

Vilken känd modedesigner var med och skapade kläderna till The Fifth Element (Det Femte Elementet 1997)?
Question Image
I filmen True Lies (1994) är Arnold Schwarzeneggers fru omedveten om hans rollfigurs riktiga yrke, som hemlig agent. Vem spelar hans fru?
Question Image
För att förhindra att bussen exploderar i Speed (1994), måste Annie (Sandra Bullock) hålla bussen i en hastighet över... ja, vadå?
Question Image
I filmen Con Air (1997) spelar John Malkovich återigen en smått instabil karaktär. Vad kallas han?
Question Image
Captain Steven Hiller och David Levinson drar till rymden och installerar ett virus i moderskeppet i filmen Independence Day (1996). Will Smith spelade Hiller, men vem spelade Levinson?
Question Image
I Die Hard: With a Vengeance (1995) får John och Zeus denna kluriga gåta av filmens skurk Simon. Men vilken skådis spelar Simon?
Question Image
Här saknar vi en av de två huvudrollsinnehavarna i filmen Point Break (1991). Vem där?
Question Image
Vilken skådespelare spelar John Patrick Mason i filmen The Rock (1996), en ex-fånge som får åka tillbaka till Alcatraz där han en gång rymde ifrån?
Question Image
I Men in Black (1997) får vi stifta bekantskap med många olika utomjordingar. En av de mest populära är Frank. Kan du visa oss vem det är?
Question Image
I filmen Blade (1998) får vi följa Wesley Snipes karaktärs fight mot vilka?
Question Image
Vem spelar Arnold Schwarzeneggers fru i början av filmen Total Recall (1990) innan saker och ting börjar gå helt åt skogen?
Question Image
I Under Siege (Under Belägring 1992) räddar Steven Seagals karaktär Casey Ryback dagen, men vilket jobb har han på båten?
Question Image
I Terminator 2: Judgment Day (1991) ser vi en stridstränad och målmedveten Sarah Connor. Men vem är det som spelar henne?
Question Image
I filmen The Fugitive (Jagad 1993) blir Harrison Ford jagad av allt och alla, anklagad för att ha mördat sin fru. Men vad heter Fords rollfigur?
Question Image
I denna nervkittlande, smått svettiga klassiska scen från Mission: Impossible (1996) ser vi Tom Cruise. Men vad heter rollfiguren?
Question Image
I filmen Leon (1994) spelas rollen Mathilda av en ung skådespelerska i starten på hennes karriär. Vem är hon?
Question Image
Agent Smith spelar en stor roll i filmen The Matrix (1999), men vem är skådespelaren?
Question Image
I Demolition Man (1993) har John Spartan (Sylvester Stallone) lite problem att anpassa sig till framtiden och speciellt gällande de tre snäckorna. I vilket rum hittar du dessa?
Question Image
I Universal Soldier (1992) ser vi Dolph Lundgren i rollen som UniSol GR13. Men vem spelar huvudrollen i form av Luc Deveraux, eller GR44?
Question Image
Vilken typ av dinosaurie i filmen Jurassic Park (1993) är det som de pratar om?
Question Image
Rätta och kontrollera svar
Diskutera detta

1 kommentar