Medverkan i podden Livslångt från RISE

Micke Kring
Micke Kring 517 visningar
1 minuters läsning

Jag är varken utbildningsminister, professor eller specialist på Google som andra deltagare i denna podd. Därför blev jag lite förvånad men väldigt glad för inbjudan. Hatten av för ett proffsigt rattande, trevligt sällskap och samtal med er, Katarina Pietrzak och Lars Lingman – från RISE, i deras podd Livslångt – om just livslångt lärande.

Livslångt beskriver avsnittet med namnet ”Epic Split”:

”Han har jobbat inom skolan i 22 år med att skapa möjligheter för teknik att stödja lärande. Det egna drivet kommer från lusten att skapa vad han än tar sig för – och passionen finns i att ge barn och unga en röst i samhället. Möt Micke Kring, IT-pedagog på Årstaskolan i Stockholm som står i gapet mellan teknik och lärande, en spagatkonst som ibland gör ont. Men som alltid motiverar till utveckling.”

Och vill ni inte lyssna på mig, så finns det andra avsnitt med exempelvis de tre jag listade i början på detta inlägg. ?

Lyssna på Spotify
Lyssna på Apple Podcast
Lyssna direkt på Livslångts webb

 

Dela den här artikeln
Följ:
Fixar och trixar med tekniska lösningar och mycket mer. Ser till att användarna förstår systemen och att systemen förstår användarna. Har mina rötter i musiken och kombinerar konstnärlighet med teknik.