Kunskapshubben.se – Nu går vi live

Micke Kring
Micke Kring 624 visningar
2 minuters läsning

Efter ett par månaders test, flytt, trix och fix är nu nya Kunskapshubben live.

Nu är det dags att hålla i hatten och hoppas på det bästa. Den gamla Kunskapshubben är ur leken, rensad och borttagen. Sen i förmiddags är den nya Hubben den enda. One hub to unite them all!

Det som är intressant nu är att jag kan följa statistik bättre och just nu ligger vi på ca 500-600 visningar/strömningar av våra filmer per dag.

Dock har jag bara mätt detta sen igår och vi är redan uppe på 433 idag och då har vi många timmar kvar av dagen/kvällen.

Templaten är responsiv, så hela Hubben funkar nu generellt bättre på alla devices. Har testat med både Mac (som jag utvecklar på), PC, iPad, iPhone och Android (Samsung Galaxy S3) och det lirar. Dock får jag nog tänka över menysystemet lite mer.
Det enda som retar mig (och det gör det alltid) är Internet Explorer 8 (som vi dras med i Stockholm Stad), men förhoppningsvis tar man sitt förnuft tillfånga och skickar den s**tbrowsern åt skogen (som jag försökt påpekat i lååång tid nu).
Tyvärr finns inte den tiden till att tillgodose alla plattformar och speciellt inte gamla.

En till nyhet är att man kan skaffa sig ett konto på Hubben och spara favoritfilmer mm för snabbåtkomst. Givetvis blir det ett utvecklignsarbete för att se vad vi kan åstadkomma med detta.

Men först och främst så blir det till att jaga buggar ett tag till och se att det funkar ordentligt.

Dela den här artikeln
Följ:
Fixar och trixar med tekniska lösningar och mycket mer. Ser till att användarna förstår systemen och att systemen förstår användarna. Har mina rötter i musiken och kombinerar konstnärlighet med teknik.