#FETT13 stolt över Årstaskolan

Micke Kring
Micke Kring 2.8k visningar Skriv en kommentar
2 minuters läsning

Nu har det gått en vecka sedan vårt event #FETT13. Energin finns fortfarande kvar och en peppande känsla över att ta nästa steg och göra ännu mer ekar i kroppen.

Att sammanfatta dagen och kvällen är svårt för mig. Att vara med som både arrangör och talare sätter sina spår och det har tagit ett tag att reda ut vad som hände.

Att jag känner mig stolt över att jobba på en arbetsplats som Årstaskolan, vore nästan en underdrift. Att få runt 25 pedagoger från vår lilla kommunala skola att stå upp inför andra pedagoger, rektorer, skolutvecklare, skolbibliotekarier och andra är stort. Speciellt med tanke på att majoriteten inte gjort något liknande tidigare.
Och så bra det blev! Alla var galet fokuserade och gjorde riktigt bra ifrån sig. Trots att vissa inte var riktigt krya (en hade dubbelsidig öroninflammation) så var det inget snack om att vika ned sig ;). Alla gjorde sitt bästa.

Jag tänkte inte prata så mycket om just programmet utan känslan. Den energi och glädje som fanns bland oss och våra besökare. Vår vision om #FETT13 var att alla som besökte oss skulle känna sig välkomna och känna sig som riktiga gäster. Och jag tycker att vi lyckades på den punkten.
God mat, dryck, DJ:s, talare, live-sändning, TeachMeet, härliga besökare, professionell personal, discoboll,elever, vänner, nya vänner och twänner gjorde detta till en oförglömlig dag.

Det har krävts hårt jobb och sena kvällar, men det var det värt! Och det hade aldrig funkat utan alla kollegor! Teamwork! Och visst känns det lite tungt att släppa -facklan, men nu ska den vidare. Vem som tar över får tiden visa, men jag önskar dem lycka till och hoppas på en inbjudan.

Till sist skulle jag vilja rikta ett stort tack till alla mina kollegor och tacka för att jag har turen att få vara er kollega. Ni är fanimig bäst! 🙂

Dela den här artikeln
Följ:
Fixar och trixar med tekniska lösningar och mycket mer. Ser till att användarna förstår systemen och att systemen förstår användarna. Har mina rötter i musiken och kombinerar konstnärlighet med teknik.
Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *