Digital kompetens – vad och hur på IIS

Total
0
Delningar

Typ en gång per år gör jag ett undantag och gör en föreläsning. Världen gråter ju inte direkt för att jag väljer att inte föreläsa, så det är inget större förlust. 🙂 Men när Kristina Alexanderson från IIS frågade om jag ville prata lite på deras dag om digital kompetens tackade jag ja. Egentligen av två anledningar; Kristina och det faktum att de andra som föreläste var så pass intressanta att jag av egoistiska skäl ville vara där.

I länken nedan kan ni läsa lite mer om dagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar

Tänk inte om! Gör istället!

När jag träffar andra skolmänniskor, antingen i köttet eller digitalt, för att diskutera IKT i skolan, brukar en del uttrycka en viss nedslående känsla av att… …“vi-skulle-aldrig-kunna-göra-det-ni-gör” av olika anledningar.…