Diane är din personliga AI-assistent som hjälper dig med anteckningar vid möten och liknande. Sätt på inspelningen på ditt möte, eller när du är ute i naturen och får en idé, välj en mall och låt OpenAI transkribera din röst till text med Whisper och bearbeta din text med GPT. Därefter kan du dela din text med den app du vill. 

Diane syr ihop ett litet flöde av AI-tjänster åt dig. Du spelar in röst, din röst görs om till text och baserat på vilken mall du väljer så bearbetas din text.

GDPR / Schrems? Tänk på detta!

Den här appen använder OpenAI’s tjänster och OpenAI har sina servrar i USA. Det innebär att om du använder transkribering så skickas din röstinspelning till USA. Röst är en personuppgift, så använd appen med förstånd där du har tillåtelse.

Privacy Policy

Appen i sig samlar inte in någon data om dig, men tredjepart som OpenAI kan göra det. Så återigen, prata inte in några företagshemligheter. 🙂

Hur kommer jag igång?

Det du måste göra för att kunna använda dig av transkribering och bearbetning av text är en API-nyckel från OpenAI.
Gå till platform.openai.com och registrera ett konto. Skapa därefter en API-nyckel. Den sparar du i appen under inställningar, vilket du hittar under ikonen som ser ut som ett kugghjul uppe till höger.

Frågor?

Hör av er till mig på jag@mickekring.se så försöker jag hjälpa er.